Welcome, visitor! [ Register | Login

500.00

Curs WinMentor

Description

Curs intensiv WinMentor nivel incepatori, Iasi, octombrie 2017

WinMENTOR este astfel conceput incat poate fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate, usurand mult munca utilizatorului. Cursul nostru in mod integrat si foarte performant programul punand accent pe modulele: contabilitate generala si gestiune a stocurilor, productie, salarii, mijloace fixe si obiecte de inventar, trezorerie, liste.

Vrei sa devii un specialist in contabilitate asistata de calculator pe WinMentor! Euro Personal te invita la singurul curs acreditat de producator din Iasi! In cadrul firmei noastre predarea se realizeaza pe varianta extinsa, exact ca in practica.
Urmatoarea serie de cursuri va incepe in luna octombrie 2017, dureaza 40 de ore si costa 500 de lei.
Cursul se desfasoara exclusiv practic, fiecare cursant lucreaza singur pe laptop pentru rezultate optime ale invatarii. Manualul se acorda individual, iar lucrul se realizeaza tot individual prin exemple practice complete.
Acte necesare pentru înscriere:
• Copie dup? ultima diploma de studii absolvite,
• Copie dup? buletin,
• Taxa integrala.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Curs winmentor cursuri contabilitate asistata de calculator iasi 2017

No Tags

693 total views, 1 today

  

Listing ID: 84159e8a7aa3275e

Report problem

Processing your request, Please wait....