Welcome, visitor! [ Register | Login

500.00

Curs Operator Calculator

Description

Curs intensiv de Operatore Calculator, cod COR 413201 la Iasi in octombrie 2017

Societatea noastra are in oferta acest curs de 10 ani, timp in care am scolarizat peste 330 de persoane cu rezultate foarte bune. Fiecare participant are alocat propriul calculator in cadrul resurselor firmei pentru a obtine toate competentele prin efortul propriu. Cursul are caracter preponderent practic, accentul punandu-se pe abilitatile de lucru in Windows, Word si Excel.

In ziua de astazi sistemele inteligente de comunicatii au devenit o permanenta in viata noastra, iar lucrul cu calculatorul o conditie de eliminatorie la angajare. Ce faci daca nu detii cunostintele necesare? Vii la cursul oferit de Euro Personal SRL!
Cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei si se adreseaz? tuturor persoanelor care doresc sa invete operarea pe calculator si au minim 10 clase. In urma examenului se obtin toate competentele din standardul ocupational, iar certificatul este autorizat ANC si recunoscut in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!
Pentru informatii si inscrieri putem fi contacta?i la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Cursuri operare pc curs operator calculator iasi 2017

No Tags

546 total views, 1 today

  

Listing ID: 88959e8a74b6712d

Report problem

Processing your request, Please wait....