Welcome, visitor! [ Register | Login

470.00

Curs Limba Italiana

Description

Curs intensiv de Limba Italiana autorizat, Iasi, OCTOMBRIE 2017

In Europa limba italiana este vorbita in mai multe tari, nu doar in Italia, iar in ultimii ani au aparut chiar si in Romania oferte de serviciu care solicita limba italiana. Globalizarea si extinderea comunicatiilor pe internet au facilitat posibilitatea lucrului de la care distanta in cazul in care o persoana detine toate abilitatile necesare.

Cursurile Euro Personal iti ofera posibilitatea unica de a obtine atat cunostinte solide, cat si o diploma recunoscuta de ANC la Iasi! Avem singurul curs de italiana autorizat, cu certificate valabile in UE si in alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!

Limba italiana devine tot mai c?utata, tot mai multe joburi folosesc aceasta limba, iar num?rul angajatorilor care doresc candidati cu cunostinte de italiana cre?te. Noi iti oferim sansa sa o inveti corect si in timp scurt cu ajutorul celor mai buni profesori.
In cadrul cursului participantii vor invata elemente de gramatica si de vocabular care sa le ofere o baza de cunostinte pentru sustinerea unor conversatii de nivel incepator.
Cursul dureaz? 40 de ore, costa 470 de lei si se adreseaz? tuturor persoanelor de peste 16 ani care doresc s? invete LIMBA ITALIANA.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Cursuri limba italiana curs incepatori iasi 2017

No Tags

745 total views, 1 today

  

Listing ID: 33759e8a623a5662

Report problem

Processing your request, Please wait....