Welcome, visitor! [ Register | Login

470.00

Curs Limba Engleza

Description

Curs intensiv de Limba Engleza conversationala, Iasi, octombrie 2017

Limba engleza este limba nativa a peste 300 milioane de oameni si s-a impus in domenii ca: stiinta, aviatie, business, divertisment, radio, diplomatie sau internet. Astfel se estimeaz? c? un miliard de oameni cunosc limba englez? cel putin la nivel de baza. Tu te numeri printre ei?

La Euro Personal cei mai buni profesori din Moldova te vor ajuta sa inveti la nivel conversational aceasta limba in timp scurt. Cursantii nostri au avut rezultate foarte bune si s-au adaptat in timp scurt in grupurile native in cazul calatoriilor peste hotare.

Cursul dureaz? 40 de ore, cost? 470 de lei, iar urmatoarea serie este programata sa inceapa in luna OCTOMBRIE 2017. Programul se adreseaz? tuturor persoanelor care au minim 10 clase si au implinit 16 ani indiferent de domeniul de specializare.
La acest curs se predau notiuni despre :
• Gramatica si vocabular la nivel de incepatori,
• Reguli de baza in limba engleza,
• Verbe neregulate si expresii specifice,
• Conversatii pe diverse teme.
La finalul cursului se da examen scris si oral cu o comisie formata din specialisti si se obtine certificatul de absolvire autorizat ANC, recunoscut in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri.
Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte:
– Copie dup? ultima diplom? de studii absolvite,
– Copie dup? buletin,
– Jumatate din tax?.
Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407, pe email euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).
Cuvinte cheie :Curs engleza cursuri limba engleza incepatori iasi 2017

No Tags

748 total views, 1 today

  

Listing ID: 56659e75105bbafa

Report problem

Processing your request, Please wait....