Welcome, visitor! [ Register | Login

 

CURS LIMBA ENGLEZA INCEPATORI, IASI, MAI 2013

Description

Limba engleza este omniprezenta in anunturile de angajare ale firmelor de top pe piata muncii. EURO PERSONAL SRL – lider local de formare profesionala organizeaza la Iasi in luna MAI 2013 o noua grupa pentru LIMBA ENGLEZA NIVEL INCEPATORI.
Pretul este de 500 de lei, iar durata de 40 de ore. Sunt 10 sedinte de cate 4 ore care se fixeaza 2-3 pe saptamana de comun acord.

Pe durata cursului vei avea oportunitatea de a asimila cunostinte la nivel incepator-mediu cunostinte legate de vocabular si folosirea acestuia in mod adecvat. Pentru cunoasterea si folosirea gramaticii in mod corect veti face numeroase exercitii practice. Vei reusi la sfarsitul cursului sa porti o conversatie in mod corect pe diferite teme in LIMBA ENGLEZA .
Absolventii vor primi DIPLOME DE PARTICIPARE.
Sediul nostru este in Iasi, str. Garii nr.2 (Rapa Galbena, intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Numai la EURO PERSONAL poti avea ocazia de a reusi sa sustii o conversatie uzuala intr-o perioada de timp relativ scurta in LIMBA ENGLEZA!
Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro, www.trainingcariere.ro.

No Tags

763 total views, 1 today

  

Listing ID: 3155177e9ae26e39

Report problem

Processing your request, Please wait....