Welcome, visitor! [ Register | Login

500.00

Curs intensiv WinMentor nivel incepatori acreditat de producator, Iasi, aprilie 2016

Description

WinMENTOR este astfel conceput incat poate fi folosit si de catre persoane neinitiate in contabilitate, usurand mult munca utilizatorului. Cursul nostru in mod integrat si foarte performant programul punand accent pe modulele: contabilitate generala si gestiune a stocurilor, productie, salarii, mijloace fixe si obiecte de inventar, trezorerie, liste.

Vrei sa devii un specialist in contabilitate asistata de calculator pe WinMentor! Euro Personal te invita la singurul curs acreditat de producator din Iasi! In cadrul firmei noastre predarea se realizeaza pe varianta extinsa, exact ca in practica.
Urmatoarea serie de cursuri va incepe in luna APRILIE 2016, dureaza 40 de ore si costa 500 de lei.
Cursul se desfasoara exclusiv practic, fiecare cursant lucreaza singur pe laptop pentru rezultate optime ale invatarii. Manualul se acorda individual, iar lucrul se realizeaza tot individual prin exemple practice complete.
Acte necesare pentru înscriere:
Copie dupa ultima diploma de studii absolvite,
Copie dupa buletin,
Taxa integrala.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

No Tags

482 total views, 1 today

  

Listing ID: 21656fd064d5b2f0

Report problem

Processing your request, Please wait....