Welcome, visitor! [ Register | Login

500.00

Curs intensiv in Iasi, SEPTEMBRIE 2016 Evaluator Proiecte, cod COR 241263

Description

Training Cariere SRL va ofera oportunitatea de a participa la un curs complet in cadrul caruia veti invata toate notiunile despre evaluare si selectie a proiectelor. Cursul va fi predat de doamna Antonela Sofronia, evaluator de proiecte la Ministerul Fondurilor Europene.

Vreti sa cunoasteti principiile evaluarii? In anul 2016 se vor deschide liniile de finantare pe noua alocare financiara. Criteriile de evaluare s-au modificat fata de perioada 2007-2013, iar conditiile sunt mai stricte in cazul unor programe.

Acest curs se adreseaz? persoanelor care lucreaza sau doresc sa lucreze in diferite organizatii care acceseaza proiecte si in cadrul institutiilor care ofera finantari nerambursabile. Evaluarea unui proiect este un complex de activitati pe care fiecare evaluator trebuie s? le cunoasc? si s? le aplice corect, iar în cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum pot corela date obiective pentru luarea deciziei de admitere sau respingere unui proiect.
Cursul se adreseaz? persoanelor cu studii superioare care doresc sa obtina competenee de evaluator si sa devina profesionisti in evaluare. Dureaz? 40 de ore si costa 500 de lei.
La finalul cursului se vor obtine toate competentele din Standardul Ocupational si certificat de absolvire autorizat de Ministerul Muncii si Educatiei.
Programa completa a cursului se poate consulta pe site-ul www.europersonal.ro.
Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

No Tags

652 total views, 1 today

  

Listing ID: 7957b5c8d2249a7

Report problem

Processing your request, Please wait....