Welcome, visitor! [ Register | Login

700.00

Curs Formator

Description

Curs autorizat de Formator, cod COR 242401 la Iasi in octombrie 2017

Ce inseamna sa fi formator? Inseamna sa fii capabil sa impartasesti informatiile catre alte persoane. Ce inseamna sa fii un formator bun? Inseamna sa faci din fiecare curs un eveniment de neuitat pentru participanti.

Training Cariere SRL te invita sa devii formatorul anului 2017 si sa participi la singurul curs unde vei dobandi toate abilitatile necesare de care ai nevoie in practica pentru a atinge performanta in predare.
Urmatoarea serie va incepe in luna octombrie 2017, iar in cadrul acestui curs veti invata notiuni specifice despre pedagogia adultilor, notiuni de metodica si didactica, evaluare, planificare si asigurarea calitatii procesului de formare.

Acest curs se adreseaz? persoanelor care doresc s? profeseze în domeniul serviciilor de formare profesional?, trainerilor cu experienta care doresc s? acumuleze informatii si sa isi dezvolte aptitudini esentiale pentru formarea profesional? a adultilor sau sa obtina acreditarea ANC. Absolventii vor avea oportunitatea de a aplica pentru pozitii de formator, platite cu onorarii atractive in cadrul proiectelor finantate prin fondurile europene, la furnizorii privati, dar si la institutiile publice.
Cursul dureaz? 60 de ore, cost? 700 de lei ?i se adreseaz? tuturor persoanelor cu studii superioare absolvite cu diploma de licen??. Va fi un curs interactiv axat pe probleme practice ?i instrumente eficiente la standarde de excelenta prin care participan?ii vor deprinde cele mai eficiente si moderne metode de training.
Acte necesare pentru înscriere:
• Copie dup? ultima diplom? de studii absolvite,
• Copie dup? buletin,
• Jumatate din tax?.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contacta?i la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galben? (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Curs formator cursuri formare de formatori iasi 2017

No Tags

829 total views, 1 today

  

Listing ID: 64359e876244c844

Report problem

Processing your request, Please wait....