Welcome, visitor! [ Register | Login

800.00

Curs Evaluator Proiecte

Description

Vino la cursul intensiv de Evaluator Proiecte, cod COR 241263 la Iasi in octombrie 2017

Vreti sa deveniti evaluatori de proiecte? Ministerul Fondurilor Europene dar si Agentiile de Dezvoltare Regionala externalizeaza in prezent aceasta activitate, iar Training Cariere SRL va ofera oportunitatea de a participa in luna octombrie la un curs complet in cadrul caruia veti invata toate notiunile despre evaluare si selectie a proiectelor.

Vreti sa cunoasteti principiile evaluarii? In anul 2017 s-au deschis liniile de finantare pe noua alocare financiara. Criteriile de evaluare s-au modificat fata de perioada 2007-2013, iar conditiile sunt mai stricte in cazul unor programe.
Acest curs se adreseaz? persoanelor care lucreaza sau doresc sa lucreze in diferite organizatii care acceseaza proiecte si in cadrul institutiilor care ofera finantari nerambursabile. Evaluarea unui proiect este un complex de activitati pe care fiecare evaluator trebuie s? le cunoasc? si s? le aplice corect, iar în cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum pot corela date obiective pentru luarea deciziei de admitere sau respingere a unui proiect.
Cursul se adreseaz? persoanelor cu studii superioare care doresc sa obtina competente de evaluator si sa devina profesionisti in evaluare. Dureaz? 40 de ore si costa 800 de lei.
La finalul cursului se vor obtine toate competentele din Standardul Ocupational si certificat de absolvire autorizat de Ministerul Muncii si Educatiei.
Programa completa a cursului se poate consulta pe site-ul www.europersonal.ro.
Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro

Curs evaluator proiecte europene cursuri iasi cluj oradea 2017

No Tags

638 total views, 1 today

  

Listing ID: 72459e873fedab69

Report problem

Processing your request, Please wait....