Welcome, visitor! [ Register | Login

700 lei

Curs de Manager de Formare, cod COR 242406, Iasi, februarie 2016

Description

Managerul de formare este persoana care organizeaza, coordoneaza si previzioneaza activitatea unui furnizor de formare profesionala, a departamentului de formare profesionala din cadrul institutiilor publice sau a proiectelor cu finantare nerambursabila.
Training Cariere SRL este firma conceptoare a standardului ocupational validat de Comitetul Sectorial de profil. In prezent acest curs este singurul care ofera o certificare in domeniul managementului formarii profesionale.
Avand in vedere noile reglementari referitoare la criteriile de calitate care se vor introduce in viitorul apropiat in sectorul formarii profesionale, cursul de Manager de formare este o oportunitate pentru a afla noile tendinte in domeniu si o obligatie pentru organizatiile care doresc s? devina parteneri ai Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Acest curs se adreseaz? persoanelor cu studii superioare finalizate ce doresc s? înceap? sau au deja o carier? în domeniul administrativ si functii suport dorind s? devina mai eficienti si s? îsi îmbun?t?teasc? abilit?tile de lucru cu clientii interni si externi.
Cursul dureaza 180 de ore si costa 700 de lei.
Pentru înscriere sunt necesare:
– copie CI,
– copie dup? diploma de licent? sau master,
– copie dup? certificatul de nastere si de c?s?torie,
– taxa integral?.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407 euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galben? (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

No Tags

631 total views, 2 today

  

Listing ID: 51756a78c2e19b5c

Report problem

Processing your request, Please wait....